Begin Nu Een gedachte is een luchtbel.

Sjamanistische healing

Een sjamanistische healing is een (spirituele) healingsvorm die op verschillende manieren gegeven kan worden. Het is een healingstechniek die in een ander bewustzijnsniveau plaatsvindt. De Sjamaan/healer kan zich bijvoorbeeld bezighouden met een probleem van een persoon die de wens heeft dat dit probleem opgelost wordt. Die persoon komt met een korte duidelijke vraag/verzoek/wens en de sjamaan/healer gaat door middel van trance (soort droomreis) een reis maken en op zoek naar het antwoord/healing op de vraag. Door het antwoord te vinden weet de sjamaan/healer op welke manier hij/zij de persoon in kwestie het beste kan healen. Dan pas vindt de healing plaats. Tijdens de healing wordt er gebruik gemaakt van een sjamanentrommel/ratel om de reis te maken. Ook kunnen er attributen/krachtvoorwerpen gebruikt worden zoals bijvoorbeeld: sjamanenspiegels, veren van roofvogels, edelstenen of bepaalde kruiden die bepaalde energetische waarden bezitten. De sjamaan/healer stelt zich beschikbaar als een kanaal en maakt ook contact met de energie├źn om ons heen ( de elementen uit de natuur, krachtdieren, healingspirits, enzovoorts)om deze in te zetten voor de healing. Als de healing voltooid is volgt er een gesprek over wat er gezien en beleefd is.

Deze vorm van healing is geschikt voor iedereen die zich (spiritueel) wil ontwikkelen; zijn/haar bewustzijn wil verruimen; voor mensen die inzicht willen krijgen in hun psyche of bijvoorbeeld inzicht willen krijgen in steeds terugkerende (problematische) thema's in hun leven.

Een sjamanistische healing is een heel bijzondere manier van "healen" en wordt met het grootste respect gegeven en toegepast. Het is een healing buiten de tijd. Er wordt geen rekening gehouden met de tijd tijdens de healing.

Deze behandeling wordt alleen gegeven in Wernhout, gemeente Zundert, Kleine Heistraat 16-297

Begin Nu © 2024